صفحه 1 : ایران و جهان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : خبر همدان صفحه 4 : شهرستان صفحه 5 : فرهنگی صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : ایران و جهان صفحه 8 : فرهنگ شهروندی

۱۳
آبان
۱۴۰۵

شماره
۶۳۰۱

امروز: ۱۳ (آبان) ۱۴۰۵ ◀ ◀ Wednesday 2026 (Nov) 04

عناوین صفحه

  • برای افزایش تاب‌آوری و رفع دغدغه‌های مردم تلاش می‌کنیم
  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است
  • اخبار کوتاه سیاسی - 13 آبان
  • پیگیری مستمر و اقدام لازم برای رفع مشکلات مردم در کوتاه‌ترین زمان
  • برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه شهرداری همدان و خدمت‌رسانی در شرایط بحران
  • تعیین تکلیف بیش از 84 درصد از صف اولیه متقاضیان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در همدان
  • پاییز همدان جشنی برای دیدن، فصلی برای زندگی کردن
  • بانوان مدال‌آور جودوی همدان مورد استقبال مسوؤلان قرار گرفتند
  • دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن در تیررس ایران است
  • برای افزایش تاب‌آوری و رفع دغدغه‌های مردم تلاش می‌کنیم
  • پیگیری مستمر و اقدام لازم برای رفع مشکلات مردم در کوتاه‌ترین زمان
  • بانوان مدال‌آور جودوی همدان مورد استقبال مسوؤلان قرار گرفتند
  • پاییز همدان جشنی برای دیدن، فصلی برای زندگی کردن
  • تعیین تکلیف بیش از 84 درصد از صف اولیه متقاضیان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در همدان
  • برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه شهرداری همدان و خدمت‌رسانی در شرایط بحران
  • پاسخ مقتدرانه را به آمریکا دادیم؛ توپ در زمین آن‌هاست


  • هگمتانه، گروه ایران و جهان: رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ستون کشور و مقابله‌کنندگان با دشمنان عموم مردم هستند، تصریح کرد‌: باید از چالش هایی که امروز دشمنان برای کشورمان ساخته‌اند با همراهی و همکاری مردم عبور کنیم.
    مسعود پزشکیان در نشست با استانداران و شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان کشور که با موضوع تقویت معیشت مردم برگزار شد، با تأکید بر اینکه نباید بپذیریم عده‌ای از مردم در تأمین نیازها اولیه و ضروری خود ناتوان باشند، گفت:‌ باید با مدیریت درست، کمک به کسانی که در امورات زندگی با مشکل مواجه هستند را در اولویت قرار دهیم و بتوانیم حداقل معیشت را برای ایشان فراهم کنیم.
    وی با تأکید بر ضرورت شناسایی درست نیازمندان و محرومان جامعه و تلاش همگانی برای رفع مشکلات مردم، افزود: در این مسیر همه مدیران کشور، ائمه جمعه، خیرین، بسیج، اصناف و اقشار مختلف در وهله اول باید نیازمندان جامعه استان، شهرستان، شهر و محله را به درستی ببینند و شناسایی کنند.
    باید به کسانی که نیازمندتر هستند بیشتر رسیدگی کنیم
    پزشکیان تأکید کرد: باید به کسانی که نیازمندتر هستند بیشتر رسیدگی و کمک کنیم، محرومان و ساکنان استان‌های مرزی نباید در معیشت خود دچار مشکل شوند.
    رئیس جمهور با بیان اینکه قصد و نیت ما رسیدگی بیشتر به افراد نیازمند است، اظهار کرد: این کار عین عدالت است و هدف ما در دولت و استان‌ها این است که در استان‌های مرزی و محروم کالا ارزان‌تر از تهران و استان‌های مرکزی در اختیار مردم قرار گیرد و اگر نیاز باشد برای تحقق این هدف یارانه هم خواهیم داد.
    وی با تأکید بر اینکه قطع کردن یارانه افراد دارای تمکن بالا برای ارائه کمک بیشتر به نیازمندان است، گفت: باید از چالش‌ها و بحرانی که امروز دشمنان برای کشورمان ساخته‌اند با همراهی و همکاری مردم عبور کنیم.
     در مقابل دروغ‌گویی و زیاده‌خواهی دشمنان با قدرت ایستاده‌ایم
    پزشکیان تأکید کرد: دشمنان نمی‌توانند با جنگ ایران ما را تسلیم کنند ما در مقابل دروغ‌گویی و زیاده‌خواهی آنها با قدرت می‌ایستیم و در این راه باید برای افزایش تاب‌آوری مردم تلاش کنیم و دغدغه‌ها و نگرانی‌هایشان را رفع کنیم.
    وی یادآور شد: اگر می‌خواهیم تاب‌آوری مردم را افزایش دهیم و با کمترین تنش از شرایط عبور کنیم باید تلاش کنیم با صرفه‌جویی و مدیریت مصرف انرژی تولید متوقف نشود. استان‌داران در استان‌های مختلف کشور باید با تشکیل تیم‌های کارشناسی و تخصصی پیشنهادات اجرایی در مورد صرفه‌جویی و افزایش تولید را از مدیران زیرمجموعه خود دریافت و در تصمیمات اجرایی مورد توجه قرار دهند.
    قیمت‌گذاری دستوری هیچ‌وقت جواب نداده است
    رئیس جمهور با اشاره به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین کمبود برق گفت: تولیدکنندگان باید برق تولیدی را به قیمت واقعی دریافت کنند، باید مدیریت کنیم که انرژی با قیمت منطقی استفاده شود. قیمت‌گذاری دستوری هیچ‌وقت جواب نداده است.
    وی با بیان اینکه باید اقدامات مفید و اثرگذار را با قدرت رصد و نظارت کنیم، گفت: مدیریت مصرف انرژی و سوخت نقش مهمی در جلوگیری از قطع برق و گاز بخش تولید خواهد داشت،بنده حاضرم برق اتاق خود را قطع کنم اما برق و گاز بخش تولید قطع نشود.
    پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود افزود: برای یافتن بازار مناسب، عرضه، توزیع و صادرات تولیدات خود نیز باید برنامه‌ریزی و مدیریت درست داشته باشیم. شرکت‌ها و کارخانجات زیان‌ده باید مدیریت شود و مدیران آن از امتیازات محروم شوند.
    رئیس جمهور با بیان اینکه برای این منظور به دنبال کسب مجوز از رهبری معظم هستیم، گفت: بخش خصوصی و تولیدکننده باید بهره‌وری بالا داشته باشد. اگر افرادی با سفارش و توصیه بکار گمارده شوند که کارآیی و بهره‌وری لازم را نداشته باشند این خیانت به کشور است.
    تلاش دولت، رفع موانع از پیش پای تولیدکنندگان
    وی با تأکید بر اینکه تلاش ما این است که موانع را از پیش پای تولیدکنندگان و مدیران برداریم که بتوانند برنامه‌های خود را اجرا کرده و مشکلات کشور را حل کنند، گفت: در این راه مردم نقش مهمی ایفا می‌کنند. در طول یک سال گذشته مردم مردانه در میدان حضور داشتند و حتی کسانی که ما را هم قبول ندارند در دفاع از وطن مقابل دشمن ایستادند، وظیفه داریم که برای حل مشکلات این مردم همیشه در صحنه تلاش و به آنان خدمت کنیم.
    پزشکیان در خصوص ساماندهی ارائه کالابرگ و شناسایی دقیق دهک‌ها، گفت: یارانه باید عادلانه توزیع شود، هیچ منطقی وجود ندارد کسانی که توانمندی و سرمایه بالایی دارند، بیشتر از یارانه دولتی و امکانات برخوردار باشند. بهترین کار این است که ما عموم مردم و رضایت اکثریت جامعه را ببینیم، زیرا رضایت عموم مردم نارضایتی یک قشر خاص را بی‌اثر خواهد کرد.
    در حل مشکلات مردم نباید منتظر بخشنامه و دستور باشیم
    رئیس جمهور گفت: در حل مشکلات مردم نباید منتظر بخشنامه و دستور باشیم، همه افراد را در امور مشارکت دهید و از ابتکارات و خلاقیت‌ها استفاده کنید.
    وی تأکید کرد: برای اجرای طرح‌ها و برنامه‌ها در راستای توسعه متوازن کشور درآمد و پول استان‌ها را به خودشان می‌دهیم، باید چرخه پولدار شدن توانمندان و ضعیف‌تر شدن نیازمندان را متوقف کنیم.
    پزشکیان خطاب به استانداران و شهرداران کلان شهرهای کشور، گفت: افراد موفق، خوش‌فکر و خلاق را در اجرای برنامه‌ها و تحقق اهداف مورد نظر تشویق کنید و مدیران ناتوان را با افراد شایسته و توانمند جایگزین کنید.



    ارسال ديدگاه

    نام:
    پست الکترونیکی:
    کد امنیتی: سوال: عدد صفر به علاوه یک؟ 1 جواب به فارسی وارد شود
    ديدگاه: